Magyar tervezés, és gyártás... Limitált darabszám!

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

 A Bloom Hungary nyereményjátékot hirdet. A játék elnevezése: „Nyerj egy őszi Bloom ruhát Keleti Andival" 

 A játékban való részvétel feltételei:

A játékban minden olyan, cselekvőképes magyar állampolgár Játékosként részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért. A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából likeolja Keleti Andrea és a Bloom Hungary által Keleti Andreáról megosztott posztot, bejelöl „taggel” kettő általa választott Instagram felhasználót a nyereményjáték alatt, és követi a @bloom.hungary valami @keletiandrea oldalát.

Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

 Nyereményjáték időtartama: 

 A nyereményjáték kezdete: 2022.10.06 10:00

 Vége: 2022.10.16.  24:00

 Sorsolás: 2022.10.17.

 A játék nem az instagram által szervezett vagy szponzorált.

 Nyeremény:

 A nyeremény a Szervező, a www.bloomhungary.com által felajánlott ruházati termék, mely a nyereményjáték posztban látható.

Átvételi módok: a nyertes saját címre postáztathatja a megnyert ruhát, vagy a BLOOM üzletben átveheti.

 Nyertes kiválasztása: 

 A nyereményjáték nyertesét sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki az érvényesen játszók közül. A nyertest a Bloom Hungary sztoriban teszi közzé és az Instagram oldalán keresztül értesíti. 

A nyeremény készpénzre nem váltható. 

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

 

Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/ly-languages-switcher.liquid Liquid error (layout/theme line 172): Could not find asset snippets/ls-languages-switcher.liquid