Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLAM
Fejléc alcím szövege

Mióta csak emlékszem, mindíg meséltek nekem az emberek. Már gyermekfejjel felnőttek osztották meg velem a gondjaikat, problémáikat, nehézségeiket. 

Az utamon többféle szakmában is kipróbálhattam már magam, de végül rájöttem - minden szakmai sikerem mögött, egy-egy tartalmas beszélgetés volt. Amikor az emberek bizalmasan megosztották velem életük fontos eseményeit, kihívásait, mindegy, hogy egy üzleti partner, kolléga vagy épp a főnököm gyereke is volt, sokszor mesélt valamit, vagy épp hozzám fordult tanácsért. A fontos üzleti kérdéseket átbeszéltük gyorsan, és maradt mindíg idő a személyes részek megbeszélésére is. 

Hosszú ideig - 12 évig - foglalkoztam vezetők keresésével és kiválasztásával is, így az elmúlt 20 évben közel 20.000 emberrel találkozhattam, dolgozhattam. Ezt a tudást, tapasztalatot használtam fel, vittem tovább, amikor elhatároztam, hogy Coach és Mediátor leszek. No meg hajóskapitány, ami régi álmom volt és megvalósítottam!

Azóta több mint 600 óra coaching gyakorlatom gyűlt össze, ahol segítek megismerni még jobban önmagad, hogy megtaláld a neked fontos és szükséges válaszokat.

Különféle diagnosztikai eszközöket, teszteket is használok a képességek felmérésére, ezeket az első beszélgetés során igény szerint, külön díjazás mellett alkalmazzuk.

​Keress bátran, őszinte kiváncsisággal várom a találkozást!

Rólam mondták: 

"Kedves Irén, ha vannak égi őrangyalok, akkor Te vagy a földi megfelelője. A Te coaching-od teljesen személyre szabott, és rólam szól. Nem ítélkezel, nem bírálsz. Segítségeddel megtanulom értékelni erősségeimet és bátran felhasználni azokat. Kísérsz az utamon, melyet én fedezek fel magamnak. Hálásan köszönöm!" Olívia

"Őszintén, tiszta szívemből köszönöm, hogy kormányosa vagy életem hajójának. Sohasem felejtem el, hogy támogattál, segítettél életem eddigi legnehezebb helyzetében." Sándor