Weboldal címe
Weboldal alcíme
HITVALLÁSOM
Fejléc alcím szövege

Üdvözöllek! Örülök, hogy rám találtál! Krihó-Földesi Irén vagyok.

Coach, mediátor, karrier tanácsadó és hajóskapitány

Már nem hiszek a véletlen találkozásokban, mert mindennek oka van, és minden emberrel való találkozás nyomot hagy bennünk vagy így, vagy úgy. Az sem véletlen, hogy épp ezeket a sorokat olvasod. Talán, te is gondolkoztál már azon, mi lenne, ha valakivel meg tudnád osztani a kétségeidet, dilemmáidal, magánéleti vagy szakmai kihívásaidat. Akár magadnak is szívesen vennél egy olyan ajándékot, ahol valaki csak rád figyel, veled beszélget, kérdéseket tesz fel. És főleg MEGHALLGAT

A válaszok benned vannak, csak te tudsz változtatni az életed valamely területén, senki más. 

Néha elveszünk az információkban, a konfliktusokban, vagy egyszerűen elkadtunk és sehol sem látjuk a kiutat.

Mindenkivel előfordul mindez, de nem kell mindíg mindent egyedül megoldani! Együtt könnyebb megoldásokat találni.

Egy hajó legénysége is összedolgozik, hogy elérjék a vágyott célt. Közben van, hogy ragyogóan süt a nap, de nem fúj a szél ezért ÁLL A HAJÓ. Ezután hirtelen megváltozik a széljárás, vagy épp vihar közeleg és KI SEM LÁTSZUNK A KAPKODÁSBÓL. A kapitány NEM KAPKODHAT, legfőbb eszközei a TUDATOSSÁG , ÉBERSÉG, FIGYELEM ÉS FÓKUSZ. Hiszen felelős a hajóért és a rajta levőkért is. Ha mindez megvan, könnyebb az út. De ezt a tudatosságot olyan könnyű elveszteni és szépen SODRÓDUNK valamerre, mert már régen elfelejtettük, mi is volt a cél. Épp amerre visz a hajó, és a szél, arra megyünk. Lehet így is hajózni...de a hajóval együtt megy az időnk is. Majd hirtelen ráeszmélünk, NINCS MÁSODIK ÉLETÜNK, mert ez az egy van!

Hozzunk ki minél többet AZ ÉLETEDBŐL, MERT MINDENKINEK, ÍGY NEKED IS VANNAK VARÁZSLATOS KÉPESSÉGEID, CSAK NEM BIZTOS HOGY TUDATÁBAN VAGY!

IDEJE A KORMÁNYT A KEZEDBE VENNI! 

Mi, hajósok ilyenkor azt halljuk: KAPITÁNY A FEDÉLZETEN!

Ebben szeretnélek az utadon kísérni, hogy segítsek felismerni milyen értékekkel is rendelkezel, és mennyire nem használod vagy ismered fel azokat. Sokszor hallom, amikor megkérdezek valakit: "Miben vagy a legjobb, milyen tulajdonságaidra vagy büszke?" A válasz sokszor az: "Nekem olyan nincs... Csak teszem a dolgom" Tehát:

IDEJE INDULNUNK!


Lorem ipsum dolor